Ets & droge naald-workshops:
In mijn eigen atelier nummer 10 in ateliergebouw Elckerlyc aan de Havixhorst 254 in Alphen aan den Rijn ga ik etsen en droge naald-workshops geven. In het ateliergebouw staat een mooie VanGinkel (diepdruk)-pers, daarop kunnen de etsen afgedrukt worden. Ik heb drukinkt en schoonmaakmiddelen op voorraad.
Een vast lesmoment is er nog niet. Bij interesse kunnen we (in overleg) een tijdstip bepalen.
Het aantal cursisten wil ik beperkt houden. De lessen zijn bedoeld voor mensen die graag de basis van het etsen en droge naald onder de knie willen krijgen, én voor diegenen die geen eigen pers hebben en het gezellig vinden om samen te etsen. Ervaring is niet persé nodig. Je kunt je na deze basis workshop verder verdiepen en een volgende workshop boeken.

Algemene informatie workshops:
De grafiekworkshops vinden plaats in een reeks van telkens 5 lessen. Wil je eerst kennismaken, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen, dan maken we een afspraak en laat ik je de mogelijkheden zien.
Een reeks van 5 lessen kost €120,-. Ik streef naar een maximum van 3 personen per lesmoment. Als je zelf geen materiaal hebt, kun tegen een kleine vergoeding mijn spullen gebruiken. Het gaat dan om het metaal, de harde- en zachte was, papier, de inkt en het gebruik van rollers e.d. en schoonmaakmiddelen.

Koffie, thee zijn inbegrepen in het lesgeld.

Corona maatregelen:
We kunnen Corona-proof werken, want iedereen houdt zich aan de regels.

  • Er zijn schone werkplekken op anderhalve meter afstand van elkaar
  • Bij binnenkomst handen te wassen en te drogen met papier
  • In het lokaal staan papieren rollen. Desinfecterende gel staat in de werkkast en bij de fontein staat zeep
  • De lessen bestaan voorlopig uit maximaal 3 cursisten. Bijkomend voordeel is dat je nog meer individuele aandacht krijgt.

Wil je aanmelden, neem dan even contact op: 
lein@kaland.nl
of via mobiel: 06-51 251 711